wrapper

Ανακοινώσεις

Νίκος Αθανασίου

Νίκος Αθανασίου

ΡΕΘΥΜΝΟ: Δημοτικό συμβούλιο για γέλια...

Ο προκλητικός προς τους κατοίκους του Ρεθύμνου Δήμαρχος κ. Μαρινάκης Γεώργιος, αποφασισμένος αυτός όπως και σύσσωμοι όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων εκτός ΕΝΟΣ, πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου με θέμα, την φιλοξενία λαθρομεταναστών, εντολοδόχος της κυβέρνησης, έδωσε γραμμή να υπερψηφίσουν δίχως να γίνει καν εισήγηση για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα της πόλης.

Αδιαφόρησε για τις αντιδράσεις των Ρεθυμνιωτών που τους αποκαλούσε κοιμισμένους και αγράμματους προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των παρευρισκομένων πολιτών στο συμβούλιο, αναγκάζοντάς τους να τον γιουχάρουν και να τον βρίζουν.

Ένας δικτατορικός Δήμαρχος και ένας ανύπαρκτος πρόεδρος συμβουλίου που δεν είχαν την ικανότητα να συντονίσουν ούτε ένα συμβούλιο αλλά και την υπομονή να καθησυχάσουν τους πολίτες που οι ίδιοι τους εξόργιζαν, έπαιρναν το λόγο όποτε ήθελαν διακόπτοντας όποιον δεν εξυπηρετούσε τις απόψεις τους, αφαιρούσαν τον λόγο απο τους πολίτες που ξεμπρόστιαζαν την ανικανότητά τους και χειροκροτούσαν όσους συμφωνούσαν μαζί τους.

Το προσυμφωνηθέν απο το γραφείο του αποτέλεσμα,…παρόν εμού και του δικηγόρου μου…το έκανε δήθεν δημοκρατική διαδικασία ψηφοφορίας, κοροϊδεύοντας τους Ρεθυμνιώτες, αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Υπερψηφίσανε την φιλοξενία των λαθρομεταναστών, με τον όρο ότι τα χρήματα απο την ευρωπαϊκή ένωση θα περάσουν μέσα απο τον Δήμο!!!

Δήμαρχος και πρόεδρος ανίκανοι να συντονίσουν ένα συμβούλιο, προκλητικοί προς τους πολίτες, αποφασιστικοί σαν άρχοντες εξουσίας, εντολοδόχοι της κυβέρνησης, αλλά δυστυχώς γι αυτούς, δέσμιοι των καταστάσεων, αφοσιωμένοι στο σκοπό τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν μια κυβέρνηση σαν και αυτούς ανύπαρκτη…

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωσή για όσους «στοχοποιούν» παράνομα τους Έλληνες γονείς και τους μαθητές του Ωραιοκάστρου.

Μεγάλος Ντόρος για τα (προσφυγόπουλα) που δεν δέχτηκαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο του Ωραιοκάστρου, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Χρησιμοποιούν τα αθώα παιδάκια για να μπορέσουν συναισθηματικά να περάσουν αυτό που επιδιώκουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Αναρωτήθηκε κανείς Γιατί;;;

Τα παιδιά των λαθρομεταναστών τα ονομάζουν προσφυγόπουλα.

Θέλουν λοιπόν να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες ψηφοφόρους τους.

Θέλουν να περάσουν τους μουσουλμάνους απο μικρά παιδιά μέσα στα σχολεία για να ανακατευτούν με τα Χριστιανόπουλα και σιγά σιγά να αφανίσουν τον χριστιανισμό.

Αδιαφορούν για τις ασθένειες που ενδεχομένως να προκύψουν και αντί να βρουν λύσεις στα hot spot που οι ίδιοι δημιούργησαν προσπαθούν να επιβάλλουν στα Χριστιανόπουλα να ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ όλες τις θρησκευτικές και ιστορικές παραδόσεις και έθιμα της Πατρίδας μας.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Φίλης θέλει να καταργήσει την προσευχή στα σχολεία για αρχή, την ιστορία μας και τον όρο Οικογένεια.Μεγάλος Ντόρος για τα (προσφυγόπουλα) που δεν δέχτηκαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο του Ωραιοκάστρου, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Γραφείο τύπου του ΛΕΥΚΟ

Διαβάστε περισσότερα...

Ο … Λεβέντης, θέλει να κυβερνήσει !

Με τους ψήφους αγανάκτησης του Ελληνικού Λαού πού ήτανε σε αδιέξοδο, ο κ. Λεβέντης θέλει να συμμετέχει στην Κυβέρνηση των δυο εντολοδόχων Τσίπρα – Καμμένου για να βοηθήσει κι αυτός στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας.

Το 1,79% του Λεβέντη στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 που έγινε 3,43% τον Σεπτέμβριο του 2015 και που αντιστοιχεί σε 186.457 ψήφους μετανιωμένων πολιτών που τον εμπιστεύτηκαν, ο κ.Λεβέντης τους χρησιμοποιεί προκειμένου να βολέψει κι αυτός με τη σειρά του τους δικούς του εξασφαλίζοντας θέσεις και αδιαφορώντας για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Γραφείο τύπου του ΛΕΥΚΟ

Διαβάστε περισσότερα...

Κεντρικά Γραφεία

Καφαντάρη 5, 13561

Άγιοι Ανάργυροι

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225

Κιν.: 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...
Πρόγραμμα του κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...